當品姬遇上扶鸞

fu kei
娓娓心事知圖意
樂滿人間福滿懷
流水行雲看意景
社稷催逼欠和諧

子卿欠暇以臨, 自是欠本仙壹箇禮節.
星命列宿文曲, 性情閒秀, 著實計較不多,
又不知子卿來時如何與日常人, 爭朝夕之長短.

文昌海成引路, 帶着兩夥直心甜瓜去歷奇拜訪呂祖.
由五時等到七時半, 為了成就一代賽斯 belly dance master(即回旺角上跳舞班), 不得不請nic代: “求賜語:)".
原本我想問: “我係呢度(即地球)嘅position係咩呢?" (其實心裏有數… )

我覺得同呂祖connect得好好, 而且幾friend幾close. 所以佢"寸"我唔得閒, 嘻~ 我一定再上去say thank you^^

還有, 謝謝海成~~ 下次幾時了閒??

廣告

當品姬遇上扶鸞 有 “ 1 則留言 ”

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s